Enkagrid georács

ENKAGRID MAX biaxiális georács

Enkagrid MAX

Az Enkagrid® MAX biaxiális (kétirányban teherviselő) merev georács, lézer-hegesztett csomóponttal, mely extrudált polipropilén illetve poliészter rácselemekből áll, hossz- és keresztirányban azonos, 20-60 kN/m szakítószilárdsági értékkel, talajstabilizálásra és talajerősítésre alkalmazható.

ENKAGRID PRO uniaxiális georács

Enkagrid PRO

Az Enkagrid® PRO uniaxiális (egy irányban teherviselő), extrudált poliészter elemekből készült, merev csomópontú georács, 40-190 kN/m szakító szilárdsági értékig, melynek fő alkalmazási területei a töltések, rézsűk, támfalak megerősítése, kihorgonyzás, épület alapozáskor altalaj erősítés stb. Az elsődleges teherviselő irány a hosszirány (fekete rácselemek), a másodlagos a haránt irány (transzparens rácselemek).

ENKAGRID TRC kompozit georács

Enkagrid TRC

Az Enkagrid® TRC az Enkagrid termékek között speciális szerepet tölt be, mely egy magas szakítószilárdságú biaxiális Twaron® aramid rácsból és egy hőkezelt nem szőtt geotextíliából álló multifunkcionális kompozit georács. Alkalmas gyenge altalajok erősítésére, burkolt és burkolatlan utak esetében útalap erősítésre, parkoló területek, kis töltések, épület alapok és vasúti töltések megszilárdítására.